Erinomainen ja tarkka joka kodin sääasema
Vantage VUE on tarkka, luotettava, edullinen ja helppokäyttöinen laite sään seurantaan. Vantage Vue tuottaa säätiedon ja ennusteet, jota normaalikäyttäjä tarvitsee. Kaunislinjainen - silti tukeva anturisto on käyttövalmis hetkessä ja välittää langattomasti tiedot näytölle kotona, koulussa tai yrityksessä. Näet lämmön ja kosteuden sisältä ja ulkoa, ilmanpaineen ja sen muutoksen, tuulen suunnan, nopeuden ja hyytävyyden, kastepisteen ja sateen. Näet sääennusteet merkkikuvioin, kuuvaiheet ja auringon nousun/laskun ajan, saat näkyviin muutokset ja hälytykset yms. Vantage Vuen innovatiivinen sääkeskus sallii nappia painamalla tapahtuvat analyysit. Sääkeskuksessa voit selata nykyistä säätilaa ja tallentunutta säätietoa täydentäviä tietoja 25 vrk:n ajalta.

 

Monipuolisuutta kohtuuhinnalla
Vantage Vuessa on kompakti ulkoanturisto ja hieno LCD-konsolinäyttölaite. Täysin integroitu korroosiovapaa anturisto kestää sääolot niin jäätävinä talvina kuin kesämyrskyissä ja hohtavan kuumassa auringossa tai syksyn rajuilmoilla. Pieni anturisto minimoi visuaalisen vaikutuksen asennettaessa sääaseman anturisto arvoherkille pihoille tai historiallisten talojen katoille.
Anturisto lähettää tiedot langattomasti Vantage Vue konsoliin. Kantama voi olla jopa 300 m ja tieto lähetetään 2.5 s välein. Vantage Vuen ja Vantage Pro2:n radiotekniikat sopivat yhteen, jolloin voi sekoittaa eri osia. Esimerkiksi Vantage Vuen näyttöä voi käyttää Vantage Pro2 -järjestelmissä tai voi kasvattaa mittausmatkaa lyhyen- tai pitkänmatkan toistimin Kaikki toimivat yhdessä saumattomasti.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 395.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...