Oletko koskaan toivonut, että sinulla olisi ylimääräiset silmät ja korvat valvomassa viljelyksesi, talosi, työpaikkasi tai loma-asuntosi sääolosuhteita? Tähän on ratkaisu Vantage Connect.

Vantage Connectin avulla voit tarkastella sääasemiesi säätietoja kaikkialla, missä on Internet-yhteys. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Aurinkoenergialla toimiva ja itsenäinen Vantage Connect voidaan ohjelmoida lähettämään hälytyksiä sähköpostin tai tekstiviestien välityksellä reaaliaikaisesti, riippumatta siitä, haluatko seurata ennalta arvaamattomia tuulia tai mikroilmastoja tai suojautua jäätymistä vastaan.

Vantage Connect on suunniteltu erityisesti sellaisiin paikkoihin, joissa ei ole sähköä saatavilla. Vantage Connect on varustettu tehokkaalla varmuusakulla, joka antaa virtaa myös alueilla, joissa ei ole lainkaan valoa. Langaton laite voi kuunnella jopa kahdeksaa Davis-sääasemaa.

Vantage Vonnect on saatavana sääasemien sekä langattomille että kaapeliversioille. Vantage Connect voi olla konsolin tilalla tai yhdessä konsolin kanssa.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 750.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...