Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Katso alla olevista tuotekatalogeista kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse ja tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

Säätuotteet

 

   

  Ulkoilu ja veneily

 

WeatherLink Live

Kuinka se toimii
WeatherLink Live vastaanottaa dataa langattomasti yli 80 sensorilta kahdeksalta Davisin sääasemalta tai lähettimeltä jopa 300 metrin etäisyydeltä. WeatherLink Live välittää sitten tiedot Davisin verkkosivustolle, www.weatherlink.com, langattoman verkon tai Ethernet-kaapelin kautta. Sen jälkeen säätietosi ovat käytettävissäsi nettiselaimen tai puhelimesi applikaation kautta.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 250.00 €

Loading Päivittää

Wind Tracker

Wind Tracker – tuulen nopeus ja suunta – suurta suorituskykyä kompaktissa näytössä
Laite näyttää tuulen nopeuden halutussa yksikössä: KNOTS, MPH, KM/H, M/S. Laite näyttää myös suurimman tuulen nopeuden. Tuulen suunnan tiedot näkyvät selvästi LED-merkkivalolla. Moniväriset segmentit antavat nopean visuaalisen indikaation nykyisestä tuulen suunnasta ja vaihtelevuudesta. Etupaneelin kirkkauden säätö mahdollistaa parhaan mahdollisen katselun missä tahansa valaistuksessa. Laite sisältää myös hälytykset sekä tuulen nopeudelle että tuulen suunnalle. Mukana oleva virtalähde on yhteensopiva sekä 110 että 230 voltin jännitteiden kanssa. Wind Tracker on erittäin kompakti, ja se on helppo asentaa pystysuorille laipioille tai seinäpinnoille.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 946.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää…