Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Katso alla olevista tuotekatalogeista kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse ja tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

Säätuotteet

 

   

  Ulkoilu ja veneily

 

Vantage Pro2

Ammattimainen ja luja
Vantage Pro2 tarjoaa ammattikäyttöön tai sääharrastajalle vahvan työkalun hyvin perusominaisuuksin, monipuolisin optioin ja anturein. Saat omat paikalliset sääennusteet, ääriarvot, totaalit tai keskiarvot sekä graafiset esitykset lähes jokaisesta muuttujasta 24 päivältä, kuukaudelta tai vuodelta – jopa ilman tietokonetta. Langaton Vantage Pro2 toimii taajuushyppy-hajaspektriradiolla ja vakioyhteys kantaan jopa 300 m näköyhteydellä. Hyvä valinta pelastustoimelle, viljelijälle, oppilaitoksiin, tutkijoille, yhteiskunnan laitoksiin, työmaille ym. valvomaan tuulta, lämpöä, kosteutta, sadantaa, lumeentumis- tai tulvimisvaaroja jne. Laitteen voit täydentää lisäanturein kuten aurinko, UV, lisälämpö/kosteus- tai maa/leh – timärkyys & lämpö, ja yhteysmatkaa voi jatkaa toistimin pariin kilometriin.

Monipuolinen, paljon vaihtoehtoja
Vantage Pro2 pakkaukseen sisältyy säänäyttö ja monipuolinen integroitu anturisto (ISS). Anturistoon kuuluu sadelaskuri, lämpö- ja kosteusanturi sekä tuulimittari. Voit hankkia lisää antureita ja lähettimiä Vantage Pro2 peruslaitteistoon eri optioina. Vantage Pro2 sääasemia saa langattomina tai kaapeloituina 1-johto -malleina.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 595.00 €

Loading Päivittää

Vantage Vue

Erinomainen ja tarkka joka kodin sääasema
Vantage VUE on tarkka, luotettava, edullinen ja helppokäyttöinen laite sään seurantaan. Vantage Vue tuottaa säätiedon ja ennusteet, jota normaalikäyttäjä tarvitsee. Kaunislinjainen – silti tukeva anturisto on käyttövalmis hetkessä ja välittää langattomasti tiedot näytölle kotona, koulussa tai yrityksessä. Näet lämmön ja kosteuden sisältä ja ulkoa, ilmanpaineen ja sen muutoksen, tuulen suunnan, nopeuden ja hyytävyyden, kastepisteen ja sateen. Näet sääennusteet merkkikuvioin, kuuvaiheet ja auringon nousun/laskun ajan, saat näkyviin muutokset ja hälytykset yms. Vantage Vuen innovatiivinen sääkeskus sallii nappia painamalla tapahtuvat analyysit. Sääkeskuksessa voit selata nykyistä säätilaa ja tallentunutta säätietoa täydentäviä tietoja 25 vrk:n ajalta.

 

Monipuolisuutta kohtuuhinnalla
Vantage Vuessa on kompakti ulkoanturisto ja hieno LCD-konsolinäyttölaite. Täysin integroitu korroosiovapaa anturisto kestää sääolot niin jäätävinä talvina kuin kesämyrskyissä ja hohtavan kuumassa auringossa tai syksyn rajuilmoilla. Pieni anturisto minimoi visuaalisen vaikutuksen asennettaessa sääaseman anturisto arvoherkille pihoille tai historiallisten talojen katoille.
Anturisto lähettää tiedot langattomasti Vantage Vue konsoliin. Kantama voi olla jopa 300 m ja tieto lähetetään 2.5 s välein. Vantage Vuen ja Vantage Pro2:n radiotekniikat sopivat yhteen, jolloin voi sekoittaa eri osia. Esimerkiksi Vantage Vuen näyttöä voi käyttää Vantage Pro2 -järjestelmissä tai voi kasvattaa mittausmatkaa lyhyen- tai pitkänmatkan toistimin Kaikki toimivat yhdessä saumattomasti.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 395.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää…