Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Katso alla olevista tuotekatalogeista kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse ja tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

Säätuotteet

 

   

  Ulkoilu ja veneily

 

Vantage Pro2

Ammattimainen ja luja
Vantage Pro2 tarjoaa ammattikäyttöön tai sääharrastajalle vahvan työkalun hyvin perusominaisuuksin, monipuolisin optioin ja anturein. Saat omat paikalliset sääennusteet, ääriarvot, totaalit tai keskiarvot sekä graafiset esitykset lähes jokaisesta muuttujasta 24 päivältä, kuukaudelta tai vuodelta – jopa ilman tietokonetta. Langaton Vantage Pro2 toimii taajuushyppy-hajaspektriradiolla ja vakioyhteys kantaan jopa 300 m näköyhteydellä. Hyvä valinta pelastustoimelle, viljelijälle, oppilaitoksiin, tutkijoille, yhteiskunnan laitoksiin, työmaille ym. valvomaan tuulta, lämpöä, kosteutta, sadantaa, lumeentumis- tai tulvimisvaaroja jne. Laitteen voit täydentää lisäanturein kuten aurinko, UV, lisälämpö/kosteus- tai maa/leh – timärkyys & lämpö, ja yhteysmatkaa voi jatkaa toistimin pariin kilometriin.

Monipuolinen, paljon vaihtoehtoja
Vantage Pro2 pakkaukseen sisältyy säänäyttö ja monipuolinen integroitu anturisto (ISS). Anturistoon kuuluu sadelaskuri, lämpö- ja kosteusanturi sekä tuulimittari. Voit hankkia lisää antureita ja lähettimiä Vantage Pro2 peruslaitteistoon eri optioina. Vantage Pro2 sääasemia saa langattomina tai kaapeloituina 1-johto -malleina.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous   Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Features Cabled Vantage Pro2 Wireless Vantage Pro2 Wireless Vantage Pro2 with Fan Cabled Vantage Pro2 Plus Wireless Vantage Pro2 Plus Wireless Vantage Pro2 Plus with Fan
Price 595 € 650 € 850 € 1040 € 1095 € 1295 €
outside & inside temperature & humidity, barometer, wind, and rain sensors yes yes yes yes yes yes
Console power source AC adapter with battery backup Three C batteries or AC adapter Three C batteries or AC adapter AC adapter with battery backup Three C batteries or AC adapter Three C batteries or AC adapter
Data transfer 30 m cable Solar-powered transmitter up to 300 m Solar-powered transmitter up to 300 m 30 m cable Solar-powered transmitter up to 300 m Solar-powered transmitter up to 300 m
UV & Solar Radiation Sensors included no no no yes yes yes
Standard Radiation Shield (passive) yes yes 24-hour fan yes yes 24-hour fan
Daytime Fan-Aspirated Radiation Shield (#7747) Optional Optional 24-hour fan Optional Optional 24-hour fan
24-Hour Fan-Aspirated Radiation Shield no no yes no no yes
Compatible with additional consoles to view data in more than one location no yes yes no yes yes
Compatible with additional stations such as Leaf & Soil Moisture no yes yes no yes yes
Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 595.00 €

Loading Päivittää

Vantage Vue

Erinomainen ja tarkka joka kodin sääasema
Vantage VUE on tarkka, luotettava, edullinen ja helppokäyttöinen laite sään seurantaan. Vantage Vue tuottaa säätiedon ja ennusteet, jota normaalikäyttäjä tarvitsee. Kaunislinjainen – silti tukeva anturisto on käyttövalmis hetkessä ja välittää langattomasti tiedot näytölle kotona, koulussa tai yrityksessä. Näet lämmön ja kosteuden sisältä ja ulkoa, ilmanpaineen ja sen muutoksen, tuulen suunnan, nopeuden ja hyytävyyden, kastepisteen ja sateen. Näet sääennusteet merkkikuvioin, kuuvaiheet ja auringon nousun/laskun ajan, saat näkyviin muutokset ja hälytykset yms. Vantage Vuen innovatiivinen sääkeskus sallii nappia painamalla tapahtuvat analyysit. Sääkeskuksessa voit selata nykyistä säätilaa ja tallentunutta säätietoa täydentäviä tietoja 25 vrk:n ajalta.
Monipuolisuutta kohtuuhinnalla
Vantage Vuessa on kompakti ulkoanturisto ja hieno LCD-konsolinäyttölaite. Täysin integroitu korroosiovapaa anturisto kestää sääolot niin jäätävinä talvina kuin kesämyrskyissä ja hohtavan kuumassa auringossa tai syksyn rajuilmoilla. Pieni anturisto minimoi visuaalisen vaikutuksen asennettaessa sääaseman anturisto arvoherkille pihoille tai historiallisten talojen katoille.
Anturisto lähettää tiedot langattomasti Vantage Vue konsoliin. Kantama voi olla jopa 300 m ja tieto lähetetään 2.5 s välein. Vantage Vuen ja Vantage Pro2:n radiotekniikat sopivat yhteen, jolloin voi sekoittaa eri osia. Esimerkiksi Vantage Vuen näyttöä voi käyttää Vantage Pro2 -järjestelmissä tai voi kasvattaa mittausmatkaa lyhyen- tai pitkänmatkan toistimin Kaikki toimivat yhdessä saumattomasti.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 395.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää…