Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Katso alla olevista tuotekatalogeista kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse ja tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

Säätuotteet

 

   

  Ulkoilu ja veneily

 

EnviroMonitor

Viljelystietojen mittaus, seuranta ja hallinta

EnviroMonitor tuo viljelyksesi nykyajan teknologian piriin. EnviroMonitor toimii 24/7 luotettavina ”silminä ja korvina” viljelyksilläsi. Se antaa välttämättömiä tietoja säästä, kosteudesta ja muista elementeistä, jotka auttavat pitämään viljelykasvisi terveinä ja tuottamaan suurempaa satoa.

Nyt voit saada edullisen, joustavan ja kestävän ratkaisun. Katso esittelyvideoita alla nähdäksesi, miten EnviroMonitor voi auttaa sinua.

Videoita eri ominaisuuksista:

Configuration app

Mobilize app

Weatherlink.com

Yleisesittelyvideo:

Komponentit

Davis EnviroMonitor (EM) -järjestelmä on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa saada tarvitsemasi anturitiedot lähetettyä viljelyksiltäsi esimerkiksi älypuhelimen ruudullesi. EM-järjestelmän komponentteihin kuuluvat:

Gateway
Gateway kerää kaikki olennaiset tiedot langattomasti nodeista ja lähettää ne turvallisesti pilvipalvelimeen matkapuhelinverkon avulla.
Node
Nodet yhdistyvät toisiinsa itseoptimoivan mesh-verkon avulla ja lähettävät anturitiedot Gatewaylle. Jokaiseen nodeen voi asentaa jopa neljä kiinteää anturia.
Sääanturit
Kaikkia Davisin sääantureita voidaan käyttää EnviroMonitor-järjestelmässä.
  Maaperä- ja muut anturit
EnviroMonitor-järjestelmään voi kytkeä myös monia muita ammattimaisia, kolmannen osapuolen antureita, kuten maasensoreita, virtaus- ja paineantureita.

Mesh-verkko

EnviroMonitor-järjestelmän Gateway ja Nodet kommunikoivat keskenään turvallisen ja itseoptimoivan langattoman mesh-verkon välityksellä.


Anturit

EnviroMonitor-järjestelmään on kytkettävissä laaja valikoima maaperän, sään ja muita antureita.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 395.00 €

Loading Päivittää

LD-250 Long Range Detection Kit

Pitkän matkan salamanpaikannusta kotiin tai toimistoon

Boltek LD-250 salamailmaisin tuo reaaliaikaisin salamakartan tietokoneen näytöllesi. LD-250:n antenni mittaa salaman iskun suunnan, kun taas LD-250:n vastaanotin arvioi etäisyyttä vastaanotetun signaalin voimakkuudesta. Kehittyneen signaalinkäsittelyn ansioista vain millisekunneissa salamaniskun jälkeen ilmaisin antaa äänimerkin ja tietokone näyttää iskeytymispaikan.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 1349.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää…