Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Katso alla olevista tuotekatalogeista kaikki maahantuomamme ja myymämme tuotteet. Ota rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse ja tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

Säätuotteet

   CarChip

 Fleet Management

  Ulkoilu ja veneily

 

CarChip Connect

Reaaliaikaista informaatiota autostasi tai koko kalustostasi, joka auttaa sinua parantamaan turvallisuutta ja säästämään kustannuksissa.

CarChip on pieni, mutta tehokas laite ja se on helppo asentaa autosi OBD-porttiin. CarChipin avulla voit valvoa ajoneuvojasi tarkasti pilvipohjaisen tekniikan avulla. Reaaliaikainen seuranta ja palaute auttavat sinua tai kuljettajiasi parantamaan suorituskykyä lisäämään turvallisuutta. Ajoneuvon kunnon seuranta mahdollistaa myös säästöjä huoltokustannuksissa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Hinta: 180.00 €

Loading Päivittää

EFM-100C RS485 Electric Field Mill Kit

Korkean tarkkuuden lyhyen kantaman (0-38 km) ukkostutka, jonka avulla on myös mahdollisuus vastaanottaa salamahälytyksiä matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi

Boltek EFM-100 ei pelkästään havaitse lähistöllä olevia salamia. Se myös mittaa staattista sähkökenttää ja havaitsee ilmasto-olosuhteet, jotka edeltävät salamaa. Näin ollen voit varautua salamaniskuihin, jo ennen ensimäistäkään iskua. Mukana tuleva ohjelmisto näyttää sähkökentän tiedot tietokoneellasi.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Hinta: 2299.00 €

Loading Päivittää
LoadingUpdating…