Tässä on listattuna vain pieni osa myymistämme tuotteista ja ratkaisuista. Meiltä saat niin lyhyen kuin pitkän kantaman ukkostutkat. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai tarjouksen.

EFM-100C RS485 Electric Field Mill Kit

Korkean tarkkuuden lyhyen kantaman (0-38 km) ukkostutka, jonka avulla on myös mahdollisuus vastaanottaa salamahälytyksiä matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi

Boltek EFM-100 ei pelkästään havaitse lähistöllä olevia salamia. Se myös mittaa staattista sähkökenttää ja havaitsee ilmasto-olosuhteet, jotka edeltävät salamaa. Näin ollen voit varautua salamaniskuihin, jo ennen ensimäistäkään iskua. Mukana tuleva ohjelmisto näyttää sähkökentän tiedot tietokoneellasi.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 2299.00 €

Loading Päivittää

LD-250 Long Range Detection Kit

Pitkän matkan salamanpaikannusta kotiin tai toimistoon

Boltek LD-250 salamailmaisin tuo reaaliaikaisin salamakartan tietokoneen näytöllesi. LD-250:n antenni mittaa salaman iskun suunnan, kun taas LD-250:n vastaanotin arvioi etäisyyttä vastaanotetun signaalin voimakkuudesta. Kehittyneen signaalinkäsittelyn ansioista vain millisekunneissa salamaniskun jälkeen ilmaisin antaa äänimerkin ja tietokone näyttää iskeytymispaikan.

 

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Price: 1199.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...