EnviroMonitor

Viljelystietojen mittaus, seuranta ja hallinta

EnviroMonitor tuo viljelyksesi nykyajan teknologian piriin. EnviroMonitor toimii 24/7 luotettavina "silminä ja korvina" viljelyksilläsi. Se antaa välttämättömiä tietoja säästä, kosteudesta ja muista elementeistä, jotka auttavat pitämään viljelykasvisi terveinä ja tuottamaan suurempaa satoa.

Nyt voit saada edullisen, joustavan ja kestävän ratkaisun. Katso esittelyvideoita alla nähdäksesi, miten EnviroMonitor voi auttaa sinua.

Videoita eri ominaisuuksista:

Configuration app

Mobilize app

Weatherlink.com

Yleisesittelyvideo:

Komponentit

Davis EnviroMonitor (EM) -järjestelmä on yksinkertainen ja kustannustehokas tapa saada tarvitsemasi anturitiedot lähetettyä viljelyksiltäsi esimerkiksi älypuhelimen ruudullesi. EM-järjestelmän komponentteihin kuuluvat:

Gateway
Gateway kerää kaikki olennaiset tiedot langattomasti nodeista ja lähettää ne turvallisesti pilvipalvelimeen matkapuhelinverkon avulla.
Node
Nodet yhdistyvät toisiinsa itseoptimoivan mesh-verkon avulla ja lähettävät anturitiedot Gatewaylle. Jokaiseen nodeen voi asentaa jopa neljä kiinteää anturia.
Sääanturit
Kaikkia Davisin sääantureita voidaan käyttää EnviroMonitor-järjestelmässä.
  Maaperä- ja muut anturit
EnviroMonitor-järjestelmään voi kytkeä myös monia muita ammattimaisia, kolmannen osapuolen antureita, kuten maasensoreita, virtaus- ja paineantureita.

Mesh-verkko

EnviroMonitor-järjestelmän Gateway ja Nodet kommunikoivat keskenään turvallisen ja itseoptimoivan langattoman mesh-verkon välityksellä.


Anturit

EnviroMonitor-järjestelmään on kytkettävissä laaja valikoima maaperän, sään ja muita antureita.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 395.00 €

Loading Päivittää

Vantage Connect

Oletko koskaan toivonut, että sinulla olisi ylimääräiset silmät ja korvat valvomassa viljelyksesi, talosi, työpaikkasi tai loma-asuntosi sääolosuhteita? Tähän on ratkaisu Vantage Connect.

Vantage Connectin avulla voit tarkastella sääasemiesi säätietoja kaikkialla, missä on Internet-yhteys. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Aurinkoenergialla toimiva ja itsenäinen Vantage Connect voidaan ohjelmoida lähettämään hälytyksiä sähköpostin tai tekstiviestien välityksellä reaaliaikaisesti, riippumatta siitä, haluatko seurata ennalta arvaamattomia tuulia tai mikroilmastoja tai suojautua jäätymistä vastaan.

Vantage Connect on suunniteltu erityisesti sellaisiin paikkoihin, joissa ei ole sähköä saatavilla. Vantage Connect on varustettu tehokkaalla varmuusakulla, joka antaa virtaa myös alueilla, joissa ei ole lainkaan valoa. Langaton laite voi kuunnella jopa kahdeksaa Davis-sääasemaa.

Vantage Vonnect on saatavana sääasemien sekä langattomille että kaapeliversioille. Vantage Connect voi olla konsolin tilalla tai yhdessä konsolin kanssa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

Tuote-esite   Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Vaihtoehdot
Combination of product variants is not available

Price: alkaen 750.00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...