Sää ja ympäristöalan tuotteiden lisäksi Ilkka Lilja Oy:llä on laajaa valikoima ajomonitorointiin soveltuvia laitteita. Ensimmäinen DriveRight linjan konsoli ja ajoneuvojen hallintaohjelmisto esiteltiin jo 1990-luvun puolivälissä. Nykyään ajomonitorien käyttö on laajentunut kaikkialle maailmaan. CAN-standardia tukevan CarChip ajologgerin myötä yhä useampi on löytänyt monikäyttöisen hyödyllisen tuotteen ajoneuvoonsa.

Ilkka Lilja Oy:n ajoinformaatiojärjestelmille on luonteenomaista muun muassa ajoneuvon moottorin ja kuljettajan suorituskyvyn seuranta ja ongelmien vianetsintä. Järjestelmien avulla on myös mahdollista seurata ja pitää kirjaa, miten ja milloin ajoneuvoilla on ajettu. Olitpa sitten laivueen omistaja, teini-ikäisen vanhempi, ammatti mekaanikko tai tee-se-itse-mies, CarChipin tai DriveRightin avulla voit säästää runsaasti aikaa, rahaa ja huolia (katso).

Nopean yleiskatsauksen eri tuotteiden pääominaisuuksista saat katsomalla tuotteiden vertailukaavion. (Lisää linkki)

   CarChip

 Fleet Management

 

CarChip Connect

Reaaliaikaista informaatiota autostasi tai koko kalustostasi, joka auttaa sinua parantamaan turvallisuutta ja säästämään kustannuksissa.

CarChip on pieni, mutta tehokas laite ja se on helppo asentaa autosi OBD-porttiin. CarChipin avulla voit valvoa ajoneuvojasi tarkasti pilvipohjaisen tekniikan avulla. Reaaliaikainen seuranta ja palaute auttavat sinua tai kuljettajiasi parantamaan suorituskykyä lisäämään turvallisuutta. Ajoneuvon kunnon seuranta mahdollistaa myös säästöjä huoltokustannuksissa.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous Katso lisätietoja valmistajan sivulla

Hinta: 180.00 €

Loading Päivittää
LoadingUpdating...