Tervetuloa www.Lepaa.fi 17-19.8 2017, jossa ESITTELEMME MAAILMANUUTUUDEN ENSIMMÄISENÄ EUROOPASSA!

Tule golf-, puutarha-, viinitilan äärelle tutustumaan sääalan uusimpiin – joka budjettiin mahtuviin menetelmiin ja lähisääasemiin mukaan lukien maailman uutuus EnviroMonitor – ’YmpäristönTarkkailija’. (EM)

Vuodesta 1993 Suomessa markkinoidut DAVIS (USA) lähisääasemat ovat vuosien varrella sijoitettu parhaaksi tuotteeksi mm Suomessa tehdyissä testeissä viranomaiskokeista alan yleislehtiin TM:stä MB:hen. Hyvä hinta/laatusuhteen takeena on päämiehemme DAVIS instrumentin yli 50 vuotta säälaitealalla toiminut precision weather laatusää toimintaan sitoutunut kulttuuri.

Nyt laatusääasemein valmistaja DAVIS instruments (USA) on tuonut markkinoille EnviroMonitor uutuuden, jonka kehitykseen osallistuvana testaajana 62-70 N leveysasteilla olimme henkilö- ja yrityskohtaisesti.

Mutta nyt on julkistus juhlan aika… Tässä linkki EM konseptiin http://www.davisnet.com/solution/enviromonitor-affordable-field-monitoring-system/

Tule kahville tms.  17-19.8 Lepaalle tutustumaan mm. uuteen EM systeemiin, jossa käytössä mesh net- itseorganisoituva radiotekniikka (mm. sairaala ja sotilassovelluksissa käytettävä radiotekniikka) älykännyliitännöin.

Os. U132  ILKKA LILJA Oy

Laatusään sovellutuspioneerina Suomessa vsta 1993 olemme ulottaneet laatusäämetodin mm maanviljelykseen, soille, yrityksiin, satamiin, koteihin, mediaan, R & D (autot, koneet, keksinnöt), golf- kentille, laskettelukeskuksiin. harrastelentokentille,  ……kohteisiin, joista tarvitaan mahdollisimman oikeaa tietoa päätösten pohjaksi esim kasvinsuojelussa (sopiva kemiallisten aineiden käyttö), lumetuksessa, suoraraportointiin pelloilta ja soilta viranomaisillekin (ympäristöluvan ehtojen toteutumiseksi), medialle lähisään tarkkaan tiedottamiseen ja kuntasään kehityksen seurantaan reaaliaikaisesti.

Katso esim. www.weatherlink.com/user/ristonmaa ja klikkaa yläreunasta MAP ja saat kymmenistä kohteista säätietoa ympäri Jyväskylää ja Suomea, maailmaakin. Myös lähikunnissamme näet nettisääasemia, jollaisten käyttö liittyy renkaiden tai kulkuvälineiden tuotekehitykseen, jolloin sääympyrä voi olla suojattuna/harmaana – jopa tyystin pimennettynä Tuulitieto, ilmalämpö/kost/paine (–>vedyn määrä/m3) on oivaa tietoa esim Neste yms. ralli- tai kiihdytysajoissa suorituksen maksimoimiseksi tosisään funktiona.

Nyt DAVISin EM metodi – ja muuakin uuttaa – ensi kertaa esillä Euroopassa osastollamme 17-19.8 www.lepaa.fi Hattula Osastomme on pääportista 150 m, kasvihuonetta vastapäätä (matkailuauto os. U132. Puh 0400 241317 tai 040 5607570

TERVETULOA

ILkka A LILJA  sääfyysikko 0400-241 317