25.2.2017 - 17:46 ILoy 25 vuotta
 
Klikkaa alta
tuote-esittelyihin.

Lisätietoa kaikista näistä iloy@iloy.fi tai
puh 014 3722134

 
 

Etusivu
Uutiset
Tuotteet
Sää
Pilvet ja salamat
 • Eurooppa
 • USA
 • Päijänteen sää
 • Pohjois-Päijänne
 • Himos
 • FMI Tuuli- ja ilmanpaine-ennuste
  Yhteystiedot
  Linkit
  Download
  Palaute

  Hae
  www:stä
  www.iloy.fi:stä

  ILoy:n postilista

  Users online: 2

   

  Uutiset - News


  CarChip sopii myös leasing-autoon
  23.2.2008 - Ilkka

  Yrityksille vakuutus/ajokulu säästömahdollisuuksia voi tarjota CARCHIP FLEET Pro, joita maailmalla käytetään mm leasing-autojen uusien vakuutusmaksujen määritelytapojen luomiseen, autohuollon optimoimiseen ja ajopiirtutoimintoihin. Tuotteemme on puolen tulitikkulaatikon kokoinen CarChip Fleet Pro OBD-2 standardin mukainen muistipalikka ja sen FLEET ohjelmisto ajolaivueen haltijalle.

  Esittelimme uuden langattoman tuoteperheen 31.1-2.2 08 Suomessa Tampereella AutoTech2008 korjaamomessuilla, jossa se herätti paljon huomiota myös eräiden vakuutusyhtiöiden taholta, jotka harkitsevat uusien halvempien vakuutustuotteiden luomista mm. laitteemme rekisteröimään ajotapaan/matkaan perustuen.

  Vastaavasti leasing-yhtiö voisi vaatia vakuutusyhtiöiltä alennettuja vakuutuksia, jos laivueen ajoneuvoissa on CarChip, sen lisäksi että asiakasyritys voi käyttää CarChippiä ajopiirturina esimerkiksi asiakasajojen rekisteröintiin, säästäen aikaa manuaaliselta työltä.

  CarChip voidaan asentaa 15 sekunnissa ja se asennetaan henkilöauton/pakettiauton pakolliseen standardi OBD2 liittimeen ohjaamossa 20-60 cm päässä ohjauspyörästä.

  FLEET -ohjelmistossa on optioina langaton purku, jonka avulla vaivattomasti pihassa tai autohallissa olevat ajoneuvotiedot voidaan purkaa
  yrityksen normaaliin tietokantaan. Siten asiakasyritys saa tiedot automaattisesti järjestelmiin ja/tai samat tiedot voidaan toimittaa leasing yhtiöön.

  Joissain yrityksissä myös ajotavan rekisteröiminen on arvokasta, jolloin yrityksen maine ja riskitekijät saadaan hallintaan, lain ja asetusten salliessa.

  Esimerkki-case
  Englantilainen Norwich Union vakuutusyhtiö on toteuttanut CarChippiin perustuvan vakuutuusmaksujen määritysmetodin jo patentoinut Pay as you drive (PAYD) konseptin , jossa vakuutusmaksu perustuu todettuun ajomatkaan.

  http://en.wikipedia.org:80/wiki/PAYD ,

  tässä valmistajan sivuja

  http://www.carchip.com ,

  http://www.davisnet.com ,

  Tässä maahantuoja (alk 1993) sivuja

  http://www.iloy.fi ,

  http://www.autosiru.fi ,

  http://www.autosiru.fi/graphs ,

  (siellä paina save) esimerkkejä polttoaine ja katalysaattori testejä

  http://www.davisnet.com/drive/products/driveright_600E.asp ,

  ILKKA LILJA Oy
  Virallinen DAVIS Instruments (USA) maahantuoja per 1993

  014 3722134 puh
  014 3721441 fax
  iloy(at)iloy.fi
   Updated: 8.1.2017  Copyright © ILoy 1998-2016, All Rights Reserved | webadmin (at) iloy fi